04. jun 2019.

Mihajlovićeva osudila upad Bastaća u redakciju lista „Alo“

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović osudila je danas upad predsednika opštine Stari Grad i jednog od lidera Saveza za Srbiju Marka Bastaća u redakciju dnevnog lista "Alo".

„Nije prvi put da lideri Saveza za Srbiju pokušavaju nasilno da uđu negde, da napadaju i vređaju one sa kojima se ne slažu, pa bili oni političari, novinari ili obični građani. Posebno je nedolično da se tako ponaša predsednik jedne beogradske opštine. Da li je to sloboda medija za koju se Savez za Srbiju zalaže, da su slobodni oni mediji sa kojima se slažu, a da upadaju u medije čija im se uređivačka politika ne sviđa?“, pita Mihajlovićeva u saopštenju dostavljenom medijima.

Ministarka primećuje da se možete slagati ili ne slagati sa nečim što novne pišu o vama, ali smatra da postoje institucije kojima možete da se obratite kad želite da dokažete da je nešto neistina.

„Takođe, postoje i institucije koje su nadležne za one koji neovlašćeno upadaju u prostorije medija i napadaju novinare“, zaključuje.

Dnevni list Alo saopštio je ranije da je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać upao danas u redakciju lista i verbalno napao novinare i urednike.

1 komentar za: “Mihajlovićeva osudila upad Bastaća u redakciju lista „Alo“

  1. micko

    A da li je osudila napade na Bastaća i njenih neistomišljenika !!!

    04. јун 2019. at 11:38

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend