14. jul 2022.

Mitrović odbio da odgovori na pitanje N1 ko je naručio spot protiv Ivanovića

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović odbio je da odgovori na pitanje N1 da li je proverio ko je naručio spot protiv Olivera Ivanovića koji je emitovan na njegovoj televiziji pre nego što je taj političar ubijen na Kosovu 2018. godine.

Mitrović je prošlog meseca, tokom TV duela sa predstavnikom inicijative „Kreni-promeni“ Savom Manojlovićem, rekao da je Oliver Ivanović bio njegov drug i prijatelj, i da će „proveriti ko je iznajmio termin“ za spot emitovan na njegovoj televiziji.

Vlasnik Pinka odbio je, međutim, da odgovori novinarki N1 da li je to i učinio.

„Jesam rekao da ne. Rekao sam vam ne“, kazao je Mitrović ispred prostorija REM-a, gde je predstavio elaborat svoje televizije koja je ponovo konkurisala za nacionalnu frekvenciju, odgurujući mikrofon novinarke N1.

N1: Nemojte me udarati…

Mitrović: Ne, ne… Samo sklanjam mikrofon.

N1: Recite mi samo da li ste proverili ono što ste rekli da ćete proveriti za Olivera Ivanovića.

Mitrović: Rekao sam vam već malopre da vam neću dati izjavu, i ponovo me jurite, i rekao sam vam da ću dati izjavu samo svojoj televiziji, a svojoj televiziji ću dati izjavu zato što ne želim nijednoj drugoj da pravim gledanost. To sam rekao gore, i pravite se ludi.

Podsetimo, predstavljanju Pinkovog elaborata u REM-u prisustvovao je i Savo Manojlović, zahvaljujuči akreditaciji radija Goraždevac sa Kosova, i to u majici sa likom Olivera Ivanovića i natpisom „Ko je naručio spot?“


Video prilog N1

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend