30. dec 2018.

Provaljen stan u kom živi Milan Jovanović, novinar kome je nedavno spaljena kuća

Večeras oko 20 časova nepoznata osoba (ili više njih) pokušala je da upadne u stan u kome od pre tri dana živi Milan Jovanović, novinar kome je 12. decembra oko tri sata ujutru spaljena kuća u Vrčinu. Nakon ovog događaja Jovanoviću je dodeljena 24-časovna policijska zaštita.

Milan Jovanović ispred spaljene kuće (foto: Perica Gunjić / Cenzolovka)

Milan se u to vreme nalazio sa svojom suprugom u tom stanu na Banovom brdu u Beogradu, u koji se preselio pre tri dana, upravo iz bezbednosnih razloga, pošto se više nije osećao sigurno u Vrčinu.

Za Cenzolovku je rekao da je čuo kako neko razbija vrata terase, čija su oba krila pajserom izvaljena. Kada je skočio iz kreveta i tražio od supruge da mu donese pištolj, provalnik, čiju je siluetu video na terasi, se povukao.

Jovanović je o tome odmah obavestio policiju, koja je izvršila uviđaj.

Milan Jovanović sumnja da je u pitanju ili nov pokušaj napada na njega ili zastrašivanje, jer se sve događa samo tri dana posle odlaska u stan za koji je samo njegova porodica znala gde se nalazi.

Prema saznanjima Cenzolovke, policija se nalazi ispred zgrade u kojoj živi Jovanović, a njemu je rečeno da će do daljeg imati 24-časovnu policijsku zaštitu.

Jovanović je ranije najavio da će zbog svega što mu se dogodilo i zvanično zatražiti policijsku zaštitu, jer se on i njegova supruga osećaju krajnje nebezbedno.

 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend