10. dec 2019.

Nepoznate osobe uklonile plakat sa slikom uzbunjivača iz Krušika

Plakat na kome je pisalo „Budućnost Srbije – Aleksandar“ i fotografijom uzbunjivača iz Krušika Aleksandra Obradovića uklonjen je večeras sa nadvožnjaka na autoputu Beograd – Niš kod Malčanske petlje.

Aktivisti niškog odbora Nove stranke i Niške inicijative u toku dana su tim plakatom prelepili plakat sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića i porukom „Budućnost Srbije – Aleksandar Vučić“.

U Niškoj incijativi kazali su agenciji Beta da su plakat uklonile nepoznate osobe, za koje pretpostavljaju da su aktivisti Srpske napredne stranke.

„U vreme kada je plakat uklonjen na autoputu je bilo zaustavljeno putničko vozilo sa žutom rotacijom poput one koju koriste putari“, rekli su u Niškoj inicijativi.

Kako je danas saopštila Nova stranka, akcijom na nadvožnjaku na autoputu Beograd – Niš kod Malčanske petlje, ukazali su da „zataškavanje afera neće proći nekažnjeno i da se situacija u koju je stavljen Aleksandar Obradović, čovek koji je ukazao na kriminal u Krušiku, ne bojkotuje, već se za njegovu slobodu bori“.

„Akcija je usledila kao logičan iskaz bunta i jasne poruke da ovu i ovakvu vlast koja već više od sedam godina napredno unazađuje Srbiju, ne priznajemo, niti ćemo ikada priznati“, rečeno je u saopštenju Nove stranke.

Ocenjeno je da su ljudi poput Aleksandra Obradovića „oni pored kojih treba da stoji ne samo status uzbunjivača, već i parola Budućnost Srbije“.

„Budućnost ove lepe zemlje nisu lopovi i plagijatori, već oni koji se ne plaše da dignu glas u borbi za bolje sutra naše dece“, navedeno je u saopštenju.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend