10. dec 2018.

Novinar francuskog “Monda” napustio konferenciju Crvene zvezde

Novinar francuskog lista “Mond” napustio je konferenciju za medije na stadionu “Rajko Mitić” pošto nije dobio odogovor na svoje pitanje u vezi sa pokretanjem istrage da je namešten meč drugog kola Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde.

Foto: Balkan Photos, Flickr

Novinar “Monda” postavio je pitanje treneru crveno-belih Vladanu Milojeviću koje je glasilo: “Kako doživljavate vi i igrači to što je pokrenuta istraga od strane francuskog tužilaštva, odnosno da li na to gledate kao napad na Crvenu zvezdu i Srbiju?”.

Međutim, umesto trenera Zvezde odgovor mu je dala voditeljka konferencije za medije Tatjana Šajković koja je istakla da su dozvoljena samo pitanja u vezi sa narednim mečom protiv PSŽ-a. Na insistiranje novinara da ipak nije u pitanju ničija “privatna konferencija za medije”, Milojević ipak nije dobio priliku da mu odgovori. Novinar “Monda” je potom ustao i napustio pres salu stadiona pre završetka konferencije za medije.

Ostaje nejasno zbog čega Vladanu Milojeviću nije bilo dozvoljeno da odgovori na pitanje iako je još ranije u nekoliko navrata već isticao da on i igrači ni “ne razmišljaju o istrazi” već da su “samo fokusirani na ono što se dešava na terenu”. Ovako je samo bespotrebno izazvan incident zbog koga je francuski novinar ostao bez odgovora na, može se slobodno reći, očekivano pitanje.

[povezaneprice]

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend