17. okt 2019.

Olivera Jovićević: Sergej će uvrede morati da objasni na sudu

Sergej Trifunović će svoje beskrupulozne uvrede morati da objasni na sudu, izjavila je urednica i voditeljka RTS Olivera Jovićević.

Ona je za „Blic“ rekla i da su, u susret izborima, moguće još veće tenzije i eskalacija nasilja u javnom prostoru.

„To pokazuju i reakcije nakon emisije – izjava Sergeja Trifunovića u kojoj najavljuje šta će mi se dogoditi ukoliko on dođe na vlast. Nisam ranije obraćala pažnju na uvrede koje je na moj račun iznosio loš glumac, sa još lošijom dikcijom. Međutim, pošto je danas u pitanju politički lider sa podrškom jednog dela građana, zbog javnosti, zbog moje porodice i ličnog integrieteta, Trifunović će svoje beskrupulozne uvrede morati da objasni na sudu“, rekla je Olivera Jovićević.

Ona je dodala da nema više nikakav komentar, jer Trifunovića lično ne poznaje.

„Ko ne zna o kakvoj pojavi je reč neka pročita šta je o nekadašnjem kolegi sa Akademije, a sada političaru koji širi mržnju kad god stigne, napisala Biljana Srbljanović. Ili Vesna Pesić“, rekla je Jovićevićeva.

Zbog tvita koji je Trifunović javno postavio na svom profilu na Tviteru reagovao je RTS, Udruženje novinara Srbije (UNS), Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), i mnogi političari.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend