10. jan 2020.

Poverenik SNS Niš vređao novinara “Južnih vesti” nakon teksta o stranačkom zapošljavanju

“Nebitni ste”, “lažovi”, “nepismeni”, samo su neke od uvreda koje je poverenik niških naprednjaka i vlasnik Kopernikus televizije Zvezdan Milovanović uputio novinaru Južnih vesti, samo sat vremena nakon što je objavljen tekst o partijskom zapošljavanju, koji je zasnovan na procureloj Viber prepisci SNS funkcionera.

Milovanović je poverenik gradskog odbora Srpske napredne stranke. Danas je rekao da zbog porodičnih problema ne može da komentariše pisanje predsednika Opštine Medijana Nebojše Kocića o zapošljavanju partijskih funkcionera i aktivista, ali je nakon objavljivanja teksta želeo da govori.

prepiska

Preuzeto sa juznevesti.com

Međutim, ne o tome zašto se umesto na konkursima, o zapošljavanju raspravlja na nivou stranke, u Viber grupi. Pozvao je novinara i usledile su uvrede.

Da ne izmišljate laži niko vas ne bi ni čitao. Jer ste nebitni, nepismeni, niste novinarski potkovani, niko od vas nije završio fakultete za to. Ma, nebitni ste, bre! – vikao je Milovanović.

Milovanović negira da je učestvovao u spornoj prepisci, iako je i sam član iste Viber grupe, u kojoj je i organizovao funkcionere i aktiviste oko mitinga na kojima se pojavljivao predsednik SNS Aleksandar Vučić.

Povernik Milovanović je novinaru pretio i tužbom, jer smatra da se razgovori snimaju.

Tužiću te! Tužiću te! Koristiš snimljene razgovore i to koristiš ko izjavu – rekao je Milovanović.

Podsetimo, prepiska funkcionera Mesnog odbora SNS Medijana, u koju su novinari Južnih vesti imali uvid, a gde predsednik ove Opštine Nebojša Kocić govori da najpre mora da se obezbedi posao za poverenike, odbornike i ostale stranačke aktiviste da niko od njih ne bi bio nezadovoljan, dokaz je partijskog zapošljavanja u Nišu.

Sam Kocić svoje stavove iznete među stranačkim kolegama javno nije želeo da obrazloži.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend