17. feb 2020.

Skandal na izbornoj skupštini FK Novi Pazar! Peco Kolašinac udario novinara Redžepa Koraća sa leđa

Nezapamćen skandal dogodio se u Novom Pazaru nakon izborne skupšine na kojoj je izabran novi predsednik kluba. Umesto da izbor bude razlog za proslavu to je postala totalno druga tema, jer su braća Kolašinac koji su treneri u klubu napali našeg novinara Redžepa Koraća nezadovoljni pisanjem našeg portala.

Naime, naš novinar Korać je pisao o otvaranju nove privatne škole fudbala što je zasmetalo Pecu Kolašincu jer je u tome video konkurenciju za njegovu privatnu školu fudbala, dok se Korać raspravljao sa starijim bratom Kenanom Kolašincem, inače prvim trenerom FKNP sa leđa mučki je prišao i pesnicom u glavu koraća je udario Peco Kolašinac.

Indeksonline zahteva hitnu smenu braće Kolašinac iz FK Novi Pazar jer takvi huligani ne treba da vode ni zemljoradničku zadrugu a kamoli jedan ozbiljan fudbalski klub kakav je FKNP.

Obavestićemo sva novinarska udruženja u zemlji i inostranstvu o skandalu i napadu na novinare.

FK Novi Pazar oštro osudio nasilničko ponašanje prema našem novinaru Koraću

Nakon što je nekadašnji generalni sekretar Fudbalskog kluba Novi Pazar i novinar našeg portala Redžep Korać napadnut posle izborne Skupštine od strane direktora mlađih kategorija Seada Kolašinca, oglasio se i kolektiv novopazarskog prvoligaša.

“Oštro osuđujemo nasilničko ponašanje, koje nećemo dozvoliti i tolerisati. Tome nema mesta u našem klubu. Sutra će se zvanično oglasiti naš Upravni odbor, koji će doneti konkretne odluke”, rečeno je u ovdašnjem fudbalskom kolektivu.

Kako smo pisali ranije, Korać je na Skupštini bio u svojstvu izveštača našeg portala, a napadnut je jer je pisao o otvaranju nove privatne škole fudbala, te da je to zasmetalo Seadu Kolašincu, koji ga je udario dok je razgovarao sa trenerom prvog tima Novog Pazara Kenanom Kolašincem.

Indeksonlajn je ranije danas zatražio smenu Seada Kolašinca i o svemu obavestio novinarska udruženja u Srbiji i inostranstvu.

Prethodno je na klupskoj Skupštini za novog predsednika Novog Pazara izabran privatni preduzetnik Esad Selek.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend