29. nov 2021.

SNS se više bavi Info Vranjskim nego svojim aktivnostima

GrO SNS Vranje ili bar njeg Savet za unformisanje već duži vremenski period aktivno se bave radom portala InfoVranjske.rs, ali su u poslednje vreme prevazišli sami sebe. Ilustracije radi za samo 29 dana u ovom mesecu objavljeno je pet saopštenja gde se spominje portal InfoVranjske.rs. Iako dva saopštenje nisu bila vezana direktno za portal, naprednjaci nisu propustili priliku da spomenu svoj  po svemu sudeći „omiljeni“ portal.

Foto: Facebook GrO SNS (preuzeto sa infovranjske.rs)

Zanimljivo je  pomenuti da plaćenički mediji uredno prenose saopštenja SNS -a koja često i ne razumeju, ali valjda osećaju neku vrsti moralne obaveze da par desetina njihovih čitalaca čuje da se SNS brani od napada Invo Vranjskih.

U novembru za sada u proseku, naprednjaci iz Vranja na svakih pet dana pišu saopštenja za javnost koji su direktno usmereni protiv delovanja jednog medija.

Ovaj mesec bio je drugačiji od ostalih u ovom komplikovanom odnosu portala InfoVranjske.rs i GrO SNS Vranje, jer su nakon dužeg vremena čak dva člana stranke pričala za naš mediji. Nažalost ne uživo, ali i to je početak.

Prvo saopštenje za javnost u kome su InfoVranjske.rs bili sastavni deo istog, bio je protiv njihovog člana i saborca Dragana Antića Recka. Naime, savet za informisanje SNS, zamerio je portalu InfoVranjske.rs što je Dragana Antića, nazvao „popularni Recko“.

FOTO FaceBook: GrO SNS

Nakon toga 11. novembra, Savet za informisanja napisao je saopštenje za javnost gde je naš portala zvao „jeftino plaćen pljuvački portal“, ali i podsetio radnike Jumka da imaju i više nego dovoljno razloga da veruju i budu zahvalni predsedniku stranke i države Aleksandru Vučiću.

FOTO FaceBook: GrO SNS

Naprednjaci su nastavili sa svojim saopštenjima i 17. novembra, kada su naš podcast nazvali „Performanskom plaćen milion i dvesta hiljada dinara iz lopovskih džepova tajkuna Dragana Đilasa“. Za razliku od prošlog saopštenje i „jeftinog portala“ portal InfoVranjske.rs očigledno je stigao i do podcasta koji vredi preko milion dinara.

FOTO FaceBook: GrO SNS

Savet za informisanje, objavio je sutradan, 18. novembra, novo saopštenje, ovog puta protiv SSP-a, ali ni tu naprednjaci nisu zaboravili svoj „omiljeni“ portal. Za poslednje saopštenje za javnost, GrO SNS Vranje, rekao je za naš portal „neka nastave da prate instukcije Dragana Đilasa i njegove izdajničke kamarile.

FOTO FaceBook: GrO SNS

Sledeće je bez sumnje da se Vranjanci proglase genocidnim narodom, a narodni poslanik i predsednik GrO u Vranju, Slaviša Bulatović i gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković za ratne zločince“.

FOTO FaceBook: GrO SNS

Ovde ostaje nejasno, da li naprednjaci misle da je ovo što su napisali stav portala InfoVranjske.rs ili Dragana Đilasa ili zajednički, a možda je i njihov način da izraze svoje želje ali ne znaju kako to da urade, pa koriste naš uticajni medij u te svrhe.

A, možda je to samo novi, napredni , način komunikacije sa medijima za koji građani Vranja još uvek nisu saznali.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend