01. okt 2021.

Stefanović: Iza „Objektiva“ stoji tajkun povezan sa Belivukom

Ministar odbrane Nebojša Stefanović objavio je snimak na Tviteru u kojem iznosi niz optužbi na račun određenih medija i tvrdi da iza njih stoje tajkuni povezani sa klanom Veljka Belivuka.

Foto: Medija centar Beograd

Povod su pisanja ovih medija o aktuelnoj krizi na severu KiM.

„O lažima Dragana Đilasa i Marinike Tepić govorio sam već mnogo puta, godinama, ukazujući na sav besmisao izmišljotina koje iznose protiv predsednika Vučića. Ta njihova kontinuirana kampanja laži očigledno se pojačava upravo u trenucima kada se dešavaju veliki pritisci na Srbiju kada se predsednik Vučić u teškim situacijama i uz teško nasleđe, koje su nam upravo Đilas i njegova vlast ostavili do 2012. godine, bori za suverenitet Srbije i za Srbe na Кosovu i Metohiji“, kaže Stefanović i dodaje:

„Tabloidi koji im se u tome priključuju, poput „Srpskog telegrafa“ i „Objektiva“, predvođeni su idejama tajkuna koji stoji, pre svega, iza „Objektiva“, čiji je suštinski vlasnik. Pokušavajući samo da unesu pometnju, suštinski se stavljaju na stranu kosovskih Albanaca pridružujući se političkom pritisku na Srbiju i plasiranju laži, koje su već demontirane i prokazane. Naravno, sve to rade đilasovskim manirima. Bave se istim temama i pišu na isti način kao i Dragan Đilas, ali se i ponašaju na isti način kao Dragan Đilas kada je bio vlast“.

Stefanović dalje vlasnike „Objektiva“ dovodi u vezu sa klanom Veljka Belivuka.

„Formiranjem određenih tabloida pokušavaju da vrše politički pritisak i ostvare neku poslovnu ideju, bilo da bi dobili neki posao pritiskom na ljude koji vrše vlast, odnosno imaju određene odgovornosti u državnim strukturama, ili da bi, poput tajkuna koji stoji iza „Objektiva“ prikrili svoju saradnju sa klanom Veljka Belivuka i česte posete Belivuku, a što su državni organi dokumentovali. Očekujem, naravno, da će država rešiti ovu situaciju, da će se pokazati šta su pravi motivi i da će Srbija čuti istinu i po ovom pitanju“, zaključuje Stefanović.

 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend