17. maj 2024.

„Uništiću ti život za 24 sata“: Igor Brakus u „360 stepeni“ prvi put o pretnji koju je dobio zbog posla

Radijski voditelj Igor Brakus u emisiji "360 stepeni" prvi put je otkrio da je samo jednom imao problem zbog posla. Kako je ispričao, pretili su mu da će mu "uništiti život za 24 sata".

Snimak ekrana, N1

Prisećajući se svojih početaka i kultne emisije „Brakus od tri do pet“ na radiju B92, Brakus kaže da je taj period bio jako interesantan.

„Ja sam uvek gledao da se u sopstvenim emisijama i u bilo čemu što radim obračunavam sa svakodnevicom, sa životnim okolnostima koje su oko nas. Odrastao sam na Monti Pajtonu, to je ono što može i danas da me nasmeje, i uz seriju „Mućke“, onda sam i ja nekako nastojao u životu šta god da radim, da imam bar minimum premisa tog Monti Pajton humora“, rekao je Brakus u emisiji „360 stepeni“.

Dodaje da je svestan da ne može to svakom da se dopada i da ne može to svako da voli, ali, kako je naveo, uvek je imao bazu fanova koji su to voleli da slušaju i kojima je to bilo super.

Prema njegovim rečima, nikada nije imao tremu.

„Većinu stvari sam improvizovao i u trenutku kada mi nešto dođe na pamet ja to kažem. Ono što su mi svi govorili je da imam brz mozak, da brzo razmišljam i da mogu u trenutku da izvalim nešto i da to bude smešno, to su dosta cenili i urednici i slušaoci“, kazao je Brakus.

Prvi put je otkrio da je samo jednom imao problem zbog posla.

„Neću reći o kome se radi, ali kada biste videli osobu ne biste pomislili da je sposobna da kaže tako nešto. Rekao mi je – da li znaš da mogu da ti uništim život za 24 časa. On je zvao tada urednike Devedesetdvojke i rekao – šta ovaj vaš to priča ja ću doći sada ovde i prebiću ga“, detaljno je ispričao poznati radijski voditelj.

U trideset godina dugoj karijeri prisetio se trenutka kada mu je prišao čovek i rekao da mu je njegova emisija spasila život.

„Otišli smo na karaoke veče u klub gde nas je jedan momak sreo i rekao vi ste meni spasili život, hvala vam puno. Ja rekoh šta smo uradili, on kaže – ja sam operisao kancer. Podigne majicu pokaže neki rez. Kaže – slušao sam epizode emisije ‘Medvedića Gricka’ na slušalice, meni je to spasilo život, hvala vam, hvala vam, šta ćete da popijete. To veče smo se napili, ne sećam se gde sam se probudio, ali to su neke stvari, niko više ne treba da mi kaže… Ako sam jednom čoveku mogao da pomognem da je slušao nešto humorističko što smo mi napravili i da mu je to toliko značilo u određenom trenutku, meni je to dosta“, ispričao je Brakus.

Video snimak smisije N1


S. K. Ž.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend