29. jul 2021.

Vulin: NIN se uključio u napad na mene i predsednika

„Кriminalci i oni koji njihove izjave prenose kao istinu, predvidljivi su u svojoj zlobi i želji da se osvete onima koji se bore protiv mafije, a nakon Кrika i NewsMax Adria i NIN se uključio u napad na mene i predsednika Aleksandra Vučića“, poručio je u reakciji na članak nedeljnika NIN ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Užas koji je s ponosom na licu predstavio Aleksandar Vulin znači da vlast obilato zloupotrebljava svoju borbu s kriminalcima (što je već poznato), ali i društvo, građane, pa i njihovu mentalnu stabilnost (snimak ekrana, TV Pink, Jutjub)

Vulin je u saopštenju naveo da je sam najavio da će izjava Marka Miljkovića biti objavljena iz delova kako bi svaki dan bilo prostora za blaćenje i napade, a onda njihovo prepričavanje i ponavljanje.

„Po istini Кrik-a i NewsMax Adria, ja sam komandovao klanu Belivuk-Miljković, vlasnik sam kuće u Ritopeku gde se nalazila klanica o kojoj Miljković i Belivuk ništa ne znaju, ali zato sam je ja često i rado koristio, potom sam naredio poslušnim i naivnim navijačima donošenje punog vozila oružja u Jajince, a od danas je NIN bogatiji za saznanje da sam tražio da ljubitelji sporta okupljeni oko navijača Partizana obezbeđuju Jovanjicu“, naveo je Vulin.

Sreća je, ističe, pa ga je „nosilac istine Đilasovih medija Marko Miljković odbio“, a primećuje i da je njegova navodna komunikacija sa Miljkovićem išla preko telefona koji on nije pokazao nikome, pa ni svom advokatu, kao i da Miljković zna za njegov sukob sa Dijanom Hrkalović, čiji je pseudonim istetovirao na grudima, a navodno je nikada nije video.

Dodao je da ne treba zaboraviti da je i Belivuk izjavio da je bio na njim na vezi, ma koliko mu bilo teško što je „narkoman i osoba koja od nežnih navijača traži da budu mafijaši“.

„Кada sam po naređenju predsednika Aleksandra Vučića uz Bratislava Gašića i Mladena Nenadića razbio klan ubica i narko-dilera, znao sam da ću postati meta i da će napasti i moju čast i moju glavu, ali sam i znao da je sve to manje važno od činjenice da smo ološ sklonili sa ulice, a Srbiju učinili boljim i sigurnijim mestom“, poručio je Vulin.

Zaključio je da je „svaki dan u kome se Belivuk i Miljković dogovaraju u zatvoru sa svojim konsiljereom je dan više za nekog navijača Partizana koga neće mučiti i zaklati i dan više za nečije dete koga neće otrovati drogom“ i da je ponosan na to što su ga izabrali za metu.

„Ja sam napade mafije zaslužio baš kao što su drugi zaslužili zaštitu mafije. Svakom po zasluzi“, poručio je Vulin u reakciji na tekst nedeljnika NIN.

1 komentar za: “Vulin: NIN se uključio u napad na mene i predsednika

  1. Ramamti Ezer

    Zašto se čuditi ovakvim ispadima predstavnika vlasti? Još je mudri kralj Solomon napisao pre oko 3000 god. da čovek vlada nad čovekom ne da ga usreći i donese mu neki boljitak, već da ga upropasti i sruši svako ljudsko dostojanstvo. Ovakvi napadi histerije vladajuće kaste to jako dobro pokazuju. Zar ne?

    29. јул 2021. at 13:10

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend