06. nov 2019.

Žena koja se predstavila kao majka učenice iz Vranja uputila pretnje novinarki „Novosti“

Fotografije obnažene učenice šestog razreda vranjske OŠ "Radoje Domanović" u središtu su afere koja već nedeljama potresa ovaj grad

Novinarka „Novosti“ Jelena Stojković, autorka teksta o zbivanjima među vranjanskim osnovcima, dobila je u utorak veče zastrašujuće pretnje od žene koja se predstavila kao majka devojčice o kojoj je pisala.

– Zvala me je više od 20 puta, a kada sam se javila pretila je da će me ubiti, da će me sačekati kada vodim dete u vrtić, da ne znam s kim imam posla, a usledile su i jezive psovke – navodi Jelena Stojković samo deo uvreda i pretnji koje je doživela i koje će prijaviti policiji.

Podsetimo, fotografije obnažene učenice šestog razreda vranjske OŠ „Radoje Domanović“ u središtu su afere koja već nedeljama potresa ovaj grad, a o kojoj informacije prikuplja i Više tužilaštvo u Vranju. Neprilične slike, putem mobilnih telefona, „zavrtele“ su se najpre među osnovcima ove škole, da bi se zatim proširile i među učenicima ostalih vranjskih škola.

Afera je, prema nezvaničnim navodima, počela još u februaru, kada su učenica šestog i učenik sedmog razreda ove škole, smatrajući da su u emotivnoj vezi, počeli da razmenjuju poruke. Za uobičajenim, tekstualnim, usledile su – lascivne.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend