30. sep 2021.

U Podgorici počela da radi TV ADRIA sa sloganom „spajamo nespojivo“

Medijska scena bogatija je za novi brend – televiziju Adria, koja je zvanično počela da radi u Crnoj Gori. Gledaoce čeka program bogat različitim formatima informativnog, dokumentarnog, kulturno-zabavnog, serijskog i ekskluzivnog sportskog sadržaja.

Foto: Pixabay

Predsednik Upravnog odbora Adria Jadran medijske grupe Bratislav Stoiljković u obraćanju zvanicama sinoć na svečanosti kazao je da ta kompanija duži niz godina uspešno posluje u svim zemljama Zapadnog Balkana, te da je medijski biznis ono što postaje njihov prioritet u narednom periodu.

„Neki će se pitati zašto smo se odlučili na takav korak. Verujem da ćete se složiti sa mnom da je evidentna činjenica da je crnogorsko društvo duboko podeljeno po različitim osnovama, a naš je zaključak da je medijska scena Crne Gore zatrovana sadržajima koji doprinose takvom stanju. Mi smo odlučili da medijsku scenu oplemenimo onim sadržajima koje će želeti i voleti da čuje široki auditorijum gledalaca nezavisno od toga da li pripada ovoj ili onoj grupi, da li je ovakvog ili onakvog opredeljenja“, saopštio je Stoiljković.

Objelodanio je i slogan televizije – Adria spaja nespojivo, objašnjavajući zašto je baš on izabran.

„Zato što na našoj televiziji možete da gledate i Partizan, i Crvenu Zvezdu, ali i zagrebački Dinamo, i Sarajevo i Želju, i Čikago Bulse, i Mirotića u Barseloni. Na našoj televiziji su dragi gosti bili i sigurni smo da će tako ostati, i Milan Knežević, Dritan Abazović i Raško Konjević i svi drugi relevantni akteri crnogorskog života iz razloga, jer je Adria televizija – televizija koja spaja nespojivo“, rekao je Stoiljković, dodajući da je cilj da TV Adria u narednom periodu bude najgledanija televizija u Crnoj Gori.

Kada je u pitanju programska šema gledaoci će gotovo svakog sata biti informisani o najaktuelnijim dešavanjima u državi kroz kratke vijesti Fleš, dok će širi kontekst dobiti kroz centralnu informativnu emisiju Info plus.

„Budući da smo medijska grupa multimedijalnog sadržaja, čast nam je da Vam eksluzivno najavimo i festival Naše more Naše skale, koji će se, od narednog leta, održati u Herceg Novom na Kanli Kuli, pod pokroviteljstvom Telekoma Srbije, a čiji je organizator Adria – Jadran medijska grupa. Dugoročna saradnja za muzički festival ostvarena je sa opštinom Herceg Novi“, saopšteno je takođe na sinoćnoj svečanosti.

„Festival Naše more, naše skale omogućiće nam da sezona počne ranije, a to je nešto što je važno ne samo za ekonomiju grada nego i države. Drago nam je što je Adria Jadran medijska grupa izabrala naš grad za ovaj festiva koji se nadovezuje na nekad poznate Sunčane skale. Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama uspjeti od festivala Naše more naše skale da napravimo ne samo regionalni, nego i evropski brend“, rekao je predsednik Skupštine opštine Herceg Novi Ivan Otović.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend