19. dec 2022.

Danas.rs pokrenuo zvaničan nalog na TikToku

Danas u novu godinu ulazi sa novim projektom – pokrenuli smo zvaničan TikTok profil.

Foto: Printscreen

Doskora ste imali prilike da čitate njihove tekstove, neke od njih ste upoznali kao voditelje Danas podkasta i „Intervjua na mreži“, a odnedavno ih možete videti i na zvanično najbrže rastućoj platformi na svetu – TikToku.

Osim Kristine Bondžulić, Nine Čolić, Vojina Radovanovića i Željka Bošnjakovića, četvoro autora koji će biti noseća lica našeg profila, TikTok publika će imati priliku da upozna našu redakciju iz malo drugačijeg ugla, tj. da upozna ljude koji stoje iza tekstova koje imate priliku da čitate svakoga dana na našem portalu i u našem štampanom izdanju.

„Cilj nam je da pokušamo da srušimo predrasude da je TikTok platforma za površni i isprazni sadržaj i laku zabavu i da na pitak, duhovit i prijemčiv način ponudimo mlađoj publici drugačiji – kvalitetan i edukativan sadržaj, čime ćemo dugoročno graditi publiku za sledećih 25 godina Danasa. Verujem u ekipu mladih i talentovanih ljudi koje smo okupili i nadam se da će i publika prepoznati naš trud“, kaže Čedomir Vučinić, urednik društvenih mreža u Danasu.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend