25. jul 2019.

Konkurs za najbolju reportažu „Interfer-Zlatna Nika“ za 2019. godinu

Internacionalni festival reportaže i medija – INTERFER Zlatna NIKA 2019. ponovo će okupiti, 24. put za redom, na jednom mestu, autore i najbolje reportere, laureate, dosadašnje pobednike i brojne prijatelje festivala, u srcu Beograda.

Festival INTERFER održaće će se od 25. do 28. oktobra 2019. godine, u PRES centru Udruženja novinara Srbije (UNS), Knez Mihailova br. 6/III.

INTERFER nastavlja tradiciju okupljanja autora najboljih radova i afirmacije najviših vrednosti koje novinarstvo i reportaža donose medijima danas. U okviru pet takmičarskih kategorija – televizijska, novinska, radio, foto i društveno odgovorna reportaža, opšte vrednosti kao što su originalnost, novinarska hrabrost i društveni uticaj biće vodilje i kriterijum odabira najboljih radova, koji će i ove godine biti nagrađeni vrednim priznanjima i najvišom nagradom – statuom Zlatna NIKA.

Medijski predstavnici imaće priliku da vide najbolje radove i razmenjuju iskustva u okviru tribina, kao i da uživaju u remek delima foto reportaže, u okviru izložbe INTERFER-a tokom trajanja festivala.

Možete konkurisati sa svojim radovima u jednoj od pet festivalskih kategorija do 5. oktobra 2019.

Prijave se šalju elektronski na imejl: interfertv@gmail.com.

Izvor: Interfer

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend