05. nov 2019.

Počinje ‘Zvezda TV’: Terzić – pre pet godina smo predstavili trenera u mraku, a sada predstavljamo dragulj!

Koktelom na stadionu ‘Rajko Mitić’ Crvena zvezda je javnosti predstavila najnoviji projekat ‘Zvezda TV’.

Pred mnogobrojnim novinarima i prijateljima kluba, kao i prvotimcima Crvene zvezde javnost je zvanično upoznata sa crveno-belom televizijom koja sa programom kreće sutra od 12.00 časova. Za početak ‘Zvezda TV’ emitovaće se putem Telekovomog ‘MTS TV’.

Direktor kluba Zvezdan Terzić obratio se okupljenima i sa ponosom govorio o novom Zvezdinom projektu.

– Ispunjem ponosom danas stojim pred vama na otvaranju novog dragulja FK Crvena zvezda, ‘Zvezda TV‘, čime Crvena zvezda staje rame uz rame sa najvećim timovima sveta – istakao je Terzić i podsetio na ne tako davnu prošlost:

– Pre pet godina stajali smo sprat više i predstavili novog trenera u mraku. Tražio sam vam samo vreme, ono je teklo, a Crvena zvezda je pred trećom uzastopnom titulom, tri puta igramo grupnu fazu evropskih takmičenja, od toga dva puta igramo Ligu šampiona. Sada će svaki zvezdaš imati pogled ka svom voljenom klubu kroz klupsku televiziju – rekao je Terzić.

Na svečanom otvaranju prisustvovale su brojne Zvezdine legende poput Dragana Džajića, Duleta Savića, Miloša Šestića i Zorana Filipovića, kao i predsednik FSS Slaviša Kokeza, prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović

 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend