06. jun 2023.

Savo Manojlović o tužbi Željka Mitrovića: Ko o čemu, on o poštovanju zakona

„Ko o čemu Brnabićka o pismenosti, Mitrović o poštovanju zakona, a Vučić o poštenju“, ovako je Savo Manojlović, direktor kampanje pokreta Kreni-promeni prokomentarisao za Danas tužbu za uvredu koju je protiv njega podneo vlasnik Pinka Željko Mitrović.

Manojlović dodaje da se nije mnogo potresao, kao i da “misli da Željko Mitrović treba sve više da se navikava na sudnicu”, piše Danas.

Vlasnik Pinka je protiv Manojlovića podneo privatnu tužbu za uvredu, u kojoj je navedeno da je Savo Manojlović uvredio i omalovažavao Mitrovića komentarišući njegovo ponašanje i postupanje, kao i poslovanje Pinka.

Tužba se odnosi na izjave u emisiji Pravi ugao u junu 2022. godine kada je Manojlović Mitrovića nazvao „tajkunom za kojeg ne važi zakon, da se obogatio pljačkom građana i korišćenjem javnog dobra“ i da je kao lik iz filma ‘Balkan ekspres’ kojeg glumi Bata Živojinović i koji za svakog oslobodioca donosi rakiju“.

Manojlović dodaje da kada ova vlast padne, mnogi će biti zbunjeni za koga da se opredele, a protiv koga da budu.

„Ne znam ko će tada postojati od političkih opcija koje su sada opozicija, ali moj je savet ljudima je – pratite koga će tada podržavati Željko Mitrović, Nebojša Krstić i Dragan Vučićević, i obavezno budite protiv tih“, poručuje Manojlović.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend