22. nov 2018.

Slobodan Krajnović novi direktor radiodifuznog preduzeća „021“

Novi generalni direktor radiodifuznog preduzeća „021“ iz Novog Sada je dosadašnji glavni urednik te medijske kuće Slobodan Krajnović, koji je na tu funkciju, kako saznaje FoNet, izabran glasovima članova Skupštine preduzeća.  

Krajnović je najavio da će uskoro biti odabrani novi odgovorni urednici portala i radija. Kao glavne ciljeve, označio je očuvanje pozicije vodećeg novosadskog informativnog medija i jedinstvenog radijskog programa. Takođe je najavio ulaganja u digitalne tehnologije i razvoj novih medijskih platformi, kao put ka održivosti i očuvanju nezavisnosti.

Krajnović je tokom 19 godina rada na „021“ prošao sve faze voditeljskog, novinarskog, uredničkog i menadžerskog posla. Od 2002. je obavljao funkciju šefa deska, da bi 2005. stupio na dužnost glavnog i odgovornog urednika na kojoj je do danas. Pod njegovim vođstvom razvijen je portal „021“, danas najuticajniji informativni medij u Novom Sadu

Krajnović ima veliko iskustvo u oblasti rukovođenja i planiranja u elektronskim i onlajn medijima. Predavač je, edukator i panelista na brojnim stručnim skupovima. Mreža asocijacija privatnih elektronskih medija SEENAPB proglasila ga je 2008.godine za najboljeg radijskog urednika informativnih radio stanica jugoistočne Evrope.

1 komentar za: “Slobodan Krajnović novi direktor radiodifuznog preduzeća „021“

  1. Dragan Belić

    Mora biti da je pripadnik SnS-Ovaca ?!?

    22. нов 2018. at 15:01

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend