27. avg 2020.

Brnabić: Ugovorom između Telekoma i Vajerles medije neka se bave institucije

Nadležne institucije bi trebalo da se bave ugovorom između Telekoma Srbije i Vajerles medije, koji je javnosti pokazala potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, smatra predsednica Vlade Ana Brnabić, ističući da Marinika Tepić nije nadležna institucija za to.

„Svako ko misli da je Marinika Tepić još uvek kredibilan sagovornik ili kredibilan izvor bilo kakve informacije, mislim da mnogo greši“, kazala je Brnabić.

Upitana da li je „neozbiljan izvor“ i ugovor između Telekoma i Vajerles medije, koji je Tepić pokazala javnosti, premijerka je odgovorila: „Nadležne institucije neka se bave tim ugovorom“.

„Šta god rade, rade nešto dobro. Zato što su krenuli u investicioni ciklus, krenuli su konačno da se bore. Prošla su ta vremena kada su se javni resursi i resursi koji pripadaju svim građanima Srbije koristili za pravljenje privatnih kompanija“, rekla je premijerka i ponovila da je Telekom u poslednje dve godine skoro sustigao SBB i samo u jednoj godini dobio dodatnih 660.000 korisnika.

„Kako su to radili, to morate da pitate Telekom i možda bi SBB mogao nešto da nauči od Telekoma, pošto ih očigledno sustižu u tržišnoj utakmici. Ali nije u redu da koriste svoje medije da napadaju konkurenciju. To nije legitiman način tržišne borbe“, kazala je Brnabić.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend