03. avg 2021.

Lučić: Hrvatski mediji objavljuju besmislice

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić je kao besmislice ocenio objave pojedinih portala u Hrvatskoj da će doći do povećanja cena televizijskog kanala Arena Sport.

„Naša snaga je povećanje broja korisnika. Faktički je povoljnije i za korisnike kad je sav sport na jednom a ne dva kanala“, rekao je Lučić za TV Pink i dodao da Arena već deceniju uspešno funkcioniše u Hrvatskoj.

On je rekao i da nisu tačni navodi nekih medija da će doći do postepenog poskupljenja pretplate, a kao potpunu besmislicu je ocenio tvrdnju da Srbija širi uticaj preko Telekoma.

Podsetimo, Jutarnji list u tekstu pod nazivom „Sprema se udar na džepove Hrvata, a sve zbog Vučićevog obračuna s najglasnijim kritičarem“, povodom vesti da je Telekom Srbija kupila prava za šest sezona Premijer lige po ceni od 600 miliona evra, navodi da je u pitanju politička, ekonomska, ali i geostrateška priča, s pritajenim medijskim i telekomunikacijskim ratom u pozadini – koji ima za cilj da konkurencija „ostane na suvom“. U tekstu je izneto i koliko bi to moglo dodatno da košta korisnike usluga, ukoliko bi se ta kompanija vodila ekonomskom računicom.

Hrvatski Nacional je istakao da je brojka „još neverovatnija kada se zna da je tek za 100 miliona evra manja od sume koja je, kako tvrdi sama država, ušteđena trogodišnjim smanjenjem penzija u Srbiji“.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend