05. sep 2020.

Milićević: Neće biti odugovlačenja, Savet će dati mišljenje o ugovoru Telekoma (VIDEO)

Savet radi na izveštajima o poslovanju Telekoma I ugovoru koji je sklopio sa Vajrles medijom Igora Žeželja i potrebno je strpljenje, jer kada se rade tako složeni izveštaji onda za to treba vremena, rekao je u Crvenoj liniji potpredsednik Saveta za borbu protiv korupcije Miroslav Milićević.

On je napomenuo da je netačno da iko u Savetu opstruira pravljenje tih izveštaja i dodao da nema pritisaka sa strane.

Na pitanje zašto je u Savetu rečeno da će se to telo izjasniti o ugovoru Telekoma i Žeželja za sedam dana, od momenta kada ga je Stranka slobode i pravde dostavila, Milićević je rekao da niko nije precizirao rok.

„Ugovor je uručen Savetu neposredno pred sastanak koji je držao i rečeno je da će se Savet vrlo brzo sastati. Kada će to biti, ja to ne mogu da kažem, biće skoro – to mogu da kažem… Kad se završi ispitivanje svega onog što je nama bitno… Verujte mi, Savet ne radi po medijskim izveštaja, Savet radi analizom dokumenta, analizom pravnih akata, analizom zakona, u Savetu ima mnogo pravnika… I da bi se jadan takav izveštaj doneo, ipak treba vremena. Ja molim javnost da bude strpljiva, ja vam garantujem da će taj izveštaj, zapravo mišljenje o tom ugovoru biti prezentovano javnosti… Neće biti nepotrebnog  odugovlačenja, kako je rečeno u jednoj emisiji – time se ništa ne postiže“, naveo je Milićević.

Celo gostovanje pogledajte u emisiji Crvena linija:

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend