16. sep 2017.

Prioritet samo istina

Sa radom je počeo novi portal "Vojvođanske vesti", čije je sedište u Novom Sadu, a koji temama namerava da pokrije veći broj vojvođanskih opština.

Među prvim sagovornicima portala su Dragoljub Petrović, glavni i odgovorni urednik lista Danas, Goran Kovačević, predsednik za privredu Naleda i vlasnik kompanije Gomex, Milorad Mirčić, potpredsednik Srpske radikalne stranke.

– Odlučili smo da pokrenemo portal gde će prioritet biti istina. Da bi došli do istine moramo čuti obe strane, i to je ono što će nam biti cilj. Želimo da našim čitaocima ponudimo izbor. Naš zadatak će verovatno biti najteži da se dobije objektivna informacija o aktuelnim političkim dešavanjima, jer da li je ikada vlast poslušala i prihvatila konstruktivnu kritiku opozicije. Da li ste ikada od opozicije čuli da je vlast uradila nešto dobro. Da li je u životu sve crno belo ili je puno nijansi sive, navodi glavni i odgovorni urednik Nebojša Korać.

 Portal „Vojvođanske vesti“ donosi na svojoj stranici izveštaje o Zvezdi, Partizanu i evrobasketu. Sve informacije nalaze se na adresi http://vojvodjanskevesti.rs/

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend