02. nov 2022.

Telekom ne pomera štandove postavljene kod poslovnica SBB, milicija ne reaguje

Telekom ne prekida kampanju postavljanja štandova ispred poslovnica SBB-a. Prema saznanjima N1, samo danas je podneto nekoliko desetina prijava Komunalnoj miliciji zbog toga. Međutim, za razliku od prethodnog dana, reakcije nadležnih danas nije bilo.

Telekom Srbija vodi kampanju protiv SBB-a nudeći novim korisnicima posebne pogodnosti, ali – samo ako su prethodno imali ugovor sa SBB.

U ponedeljak su, posle naloga Komunalne milicije, radnici Telekoma uklonili štand koji je bio postavljen ispred poslovnice SBB-a na Banovom brdu u Beogradu. Komunalna milicija na teren je izašla posle prijave zaposlenih u SBB, ali i pojedinih građana.

Zaposleni i građani i danas su podnosili prijave protiv Telekoma zbog pritisaka, većina prijava bila je putem mejla, a kako za N1 javljaju nezadovoljni građani, telefonske pozive su im čak i prekidali.

Bez obzira na to, reakcije nadležnih, za razliku od prethodnog dana, nije bilo.

Kompanija SBB saopštila je ranije da je kompanija Telekom Srbija pokazala „po ko zna koji put da za njih ne važi poslovni moral, da postupaju suprotno pravilima fer konkurencije i poštene tržišne utakmice, zbog čega će kompanija SBB preduzeti pravne korake i tužiti ovu državnu kompaniju“.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend