14. dec 2016.

Televizija Pirot posle privatizacije povećala broj radnika

Nakon privatizacije, Televizija Pirot uspela je da održi proizvodnju programa na srpskom i romskom jeziku, a broj radnika je povećan, pa tako sada na televiziji radi 19 umesto 15 novinara i medijskih radnika

tv_pirot_logo,,Pored srpskog jezika, Televizija Pirot i dalje informiše na romskom jeziku. Imamo specijalizovanu emisiju koja se emituje na romskom jeziku dva puta mesečno i traje sat vremena’’, rekao je za Komšijske novosti direktor Televizije Pirot Vladimir Veljković.

Televizija Pirot, kako navodi Veljković, dobila je sredstva za sufinansiranje medijskih projekata od Pirota, Bele Palanke i od Ministarstva kulture i informisanja. Kako dodaje, ovaj medii zarađuje i od reklama i marketinga.

,,TV Pirot je regionalna televizija, prva je digitalizovana i emituje programe na područiju Pirotskog upravnog okruga do Kruševca’’, objašnjava direktor Veljković za Komšijske novosti.

Podsećamo, Televizija Pirot je jedan od osam medija koja je prošle godine kupio Radoica Milosavljević, kao jedini zainteresovan kupac.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend