07. dec 2018.

„Vučićeva Prva“: Kako su Ivan Ivanović i Zoran Kesić reagovali na prodaju TV Prva i O2 TV

Dvojica autora i voditelja televizija Prva i O2 oglasili su se posle prodaje tih televizija, Ivanović montiranim snimkom u kom predsednik Vučić svira na klaviru i izgovara "moja Prva", a Kesić izjavom u listu Danas, gde je govoreći o budućnosti svoje emisije rekao da je "novi vlasnik dobio blago, koje sme samo da gleda, ne i da pipa"

Posle prodaje dve televizije sa nacionalnom frekvencijom, Prve i O2, reagovala su TV lica Zoran Kesić i Ivan Ivanović.

Ivan Ivanović koji na TV Prva vodi autorsku emisiju „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ oglasio se na Tviteru montiranim, prepoznatljivim džinglom Prve na kom predsednik Aleksandar Vučić svira na klaviru i na kraju izgovara, takođe prepoznatljiv slogan, „moja Prva“. Osim toga, u tvitu ništa nije napisao, niti odgovorio na više od stotinu komentara koje je dobio ispod tog tvita.

Autor satirične emisije „24 minuta“ Zoran Kesić rekao je da razume zabrinutost građana, ali da mora da ih umiri i obavesti da je, baš zahvaljujući njima, emisija bezbedna.

„Pošto je u kupovini Kopernikusa od strane Telekoma, pa potom i prodaji Prve i O2, kako je javnost obaveštena, isključivo u pitanju biznis i profit, onda valja gledati samo brojke. Građani su učinli da brojke naše emisije budu brže, jače i bolje od brojki mnogo skupljih emisija na mnogo gledanijim televizijama od naše. Mi smo prosto rečeno fenomen“, rekao je Kesić.

On je dodao i da je „24 minuta“ ubedljivo najgledanija emisija na O2 i da novi vlasnik može samo da bude srećan što je dobio takvo blago.

„Blago njemu! Naravno, kad kažem ‘dobio blago’ podrazumevam dobio samo da ga gleda. Ne sme da se pipa. Što bi deca rekla – može, al’ samo iz moje ruke. A pred nama je obaveza da se ne uljujkujemo visokim rejtinzima i ljubavlju gledalaca, već i da se pred novim vlasnikom iznova dokažemo još boljom, oštrijom, direktnijom i smešnijom satiričnom kritikom politike i društva. I zato ćemo u narednom periodu uložiti maksimum snage u zaje.avanje svega onoga što zaslužuje da bude zaje.avano“, naglasio je Kesić i dodao da se priprema da „razvali i ovu epizodu u subotu“.

Kompanija „Antena grupa“ postigla je dogovor sa preduzetnikom Srđanom Milovanovićem o preuzimanju 100 odsto osnivačkih prava „Antena grupe“ u Srbiji i Crnoj Gori.

1 komentar za: “„Vučićeva Prva“: Kako su Ivan Ivanović i Zoran Kesić reagovali na prodaju TV Prva i O2 TV

  1. Milan

    Roza Luksemburg 100 godina od ubistva:

    „Sloboda je uvek sloboda različitog mišljenja.“

    14. јан 2019. at 22:16

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend