30. nov 2015.

ADRIJA MEDIJA GRUPA: Zastrašivanje i linč zaposlenih, ne samo Rodića

adria-media-group-logo-adria-media-1422567097-612263ADRIJA MEDIJA GRUPA i dalje poziva premijera Srbije Aleksandra Vučića da prekine sa stvaranjem atmosfere zastrašivanja i linča zaposlenih u našoj novinsko-izdavačkoj kući, njihovih porodica i vlasnika AMG Aleksandra Rodića i njegove porodice

Zaposleni u AMG svakodnevno su izloženi optužbama da destabilizuju zemlju, da pokušavaju da izvrše državni udar i sruše premijera, čime se direktno ugrožava bezbednost svakog od njih.

Na ovaj način u Srbiji se stvara atmosfera devedesetih, u kojoj su svi koji su objektivno i nepristrasno izveštavali – bili izdajnici.

Ovim se neizostavno guši i sloboda izražavanja i mišljenja, a institucije države urušavaju u svrhu progona pojedinaca samo zato što se služe svojim ustavnim slobodama.

Primer koji dokazuje naše tvrdnje je delovanje Dragana J. Vučićevića, glavnog i odgovornog urednika Informera, koji se predstavlja kao prijatelj Aleksandra i Andreja Vučića.

Taj čovek već danima, na provladinim televizijama i u sopstvenim novinama, stvara paniku u javnosti, optužujući pojedince da pokušavaju da izvrše državni udar, između ostalog i Aleksandra Rodića i zaposlene u dnevnom listu Kurir.

Apelujemo i na sve organe vlasti da prekinu sa zloupotrebom državnih institucija i spreče širenje panike i pozivanje na linč građana Srbije, čime direktno urušavaju i temelje same države.

Ako iko vrši državni udar, onda su to oni koji svoje pozicije, bez straha od zakona, koriste za lični obračun s neistomišljenicima.

ADRIJA MEDIJA GRUPA
U Beogradu, 29. 11. 2015. godine

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend