02. okt 2014.

Bećković: Ne razumem saopštenje B92, očekujem da radim u nedelju

olja-beckovicAutorka emisije “Utisak nedelje” Olja Bećković kaže da ne razume saopštenje kompanije B92 u kojem konstatuju da će “saradnja kompanije B92 sa Oljom Bećković i PG ‘Mrežom’ predstavljati ‘težak izazov’”.

– Ja to saopštenje ne razumem. Volela bih da upoznam pisca tog saopštenja – kaže Olja Bećković za “Blic”, komentarišući navode iz saopštenja B92 da je ona pokazala “odsustvo razumevanja”, “narušila poslovnu etiku”, kao i da je “zaključak koji bi mogao da se nametne da Olja Bećković i PG ‘Mreža’ svoje pogrdne izjave koriste kako bi stvorili negativnu atmosferu, narušili ugled izvršili pritisak na slobodu uređivačke politike kompanije B92, a sve u pokušaju da poboljšaju svoje pregovaračke pozicije”.

– Očekujem da se oni ponašaju profesionalno, da poštuju ugovor i da radim u nedelju – kaže Bećković, dodajući da ne zna šta znači formulacija da će “saradnja kompanije B92 sa Oljom Bećković i PG ‘Mrežom’ predstavljati ‘težak izazov’”, kao i da na osnovu nje ne može da zaključi da li je ugovor između “Mreže” i B92 raskinut.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.