24. jan 2015.

Evo zašto je stvarno „skinuta“ emisija Ivana Ivanovića!

Ivan-Ivanovic-sa-misterioznim-gostom-620x350Pravi razlog nije svađa Ivana i TV Prva, a još manje njegove neslane šale na račun Tomislava Nikolića, već navodna želja da se podigne malo medijske prašine i da se promeni termin emitovanja s petka na ponedeljak

Emisija “Veče s Ivanom Ivanovićem nije “skinuta” zbog neslanih šala o srpskom predsedniku Tomislavu Nikoliću, kako su pojedini mediji objavili, već je u pitanju  marketinški potez koji ima za cilj da “zatalasa javnost” i opravda planirano pomeranje termina emitovanja s petka na ponedeljak.  Šou Ivana Ivanovića, u poslednje vreme ima veoma lošu gledanost u terminu u kojem se sudara s “Pinkovim zvezdicama“, pa su, kako saznaje Telegraf, gazde odlučile da istovremeno “dignu malo prašine” i promene termin.

– Emisija “Veče sa Ivanom Ivanovićem” večeras verovatno neće biti emitovana, ali pravi razlog nije svađa Ivana i TV Prva, a još manje njegove neslane šale na račun Tomislava Nikolića, već želja da se podigne malo medijske prašine i da se promeni termin emitovanja s petka na ponedeljak, kaže izvor Telegrafa, i dodaje:

– Ovaj šou, ali i sam Ivan Ivanović su sinonim za TV Prvu, iako u poslednje vreme beleži jako loše rezultate, kada je reč o gledanosti, jer su u istom terminu “Pinkove zvezdice” nekoliko puta gledanije . Zato postoji ideja da se emisija premesti u ponedeljak, pošto je zaključeno da će se tada “lakše boriti” protiv “Pinkove” emisije “Bravo šou“. Usput, nije ni loše ako krene da se po medijima i društvenim mrežama spekuliše o razlozima skidanja, da se u čitavu priču ubaci i navodna cenzura od strane vlasti i da se na kraju stvar reši “pomirenjem” i novim terminom – u ponedeljak uveče.

Izvor Telegrafa kaže i da još uvek ništa nije definitivno rešeno, te da postoji i dalje mogućnost da se ipak u međuvremenu shvati da nije postignut željeni efekat i da se ipak nastavi večeras sa emitovanjem, a čitava galama bi donela nekoliko rejting poena više.

– Nemojte se začuditi ako se uskoro pojavi naslov, tipa: “Pao dogovor, Ivan Ivanović ipak ostaje na Prvoj, emisija nastavlja sa emitovanjem”. Jer, ni Prvoj, ni Ivanu se ne isplati da se “razvedu”, pošto bi taj razvod koštao premnogo, kako mediji tvrde – pola miliona evra, zaključuje izvor Telegrafa.

Ovoliko para će TV Prva morati da plati Ivanoviću ako ukine njegovu emisiju!

Na društvenim mrežama već su se pojavile brojne spekulacije na ovu temu, a upravo je Dragan Šutanovac na Tviteru objavio: U opkladu, sledi poziv ka TVPrva, Ivan se vraca al u drugom terminu, dokaz da nema cenzure i svi srecni! #moša

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend