24. jan 2015.

Ivan Ivanović otkriva pozadinu zabrane emisije: Vučićević opet laže, ne prelazim na RTS!

564611_ivan-ivanovic120913ras-foto-mitar-mitrovic-023_fTV „Prva“ kaznila je Ivana Ivanovića, čija emisija do daljeg neće biti emitovana. Međutim, voditelj samo za „Blic“ otkriva kako je došlo do nesporazuma sa čelnicima te kuće.

U ekskluzivnom razgovoru za naš list Ivan Ivanović optužio je vlasnika i urednika „Informera“ Dragana J. Vučićevića da mu je smestio svađu sa „Prvom“. Njih dvojica su već duže vreme u lošim odnosima i voditelj tvrdi da je Vučićević kriv za skidanje njegove emisije iz programske šeme.

– Dragan Vučićević je poturio menadžmentu „Prve“ lažnu informaciju da tajno pregovaram sa direktorom RTS o prelasku u tu kuću. Naravno da je to izazvalo veliki nemir na TV „Prva“. Ali, pošto svi znaju da je gospodin Vučićević veliki lažov, brzo smo došli do istine. Ja sam prekršio neke odredbe internog sporazuma sa „Prvom“ i sankcionisan sam zbog toga. Nije mi žao, jer sam to uradio boreći se protiv laži i manipulacija prvog lažova Srbije. Lažnog urednika, lažnih novina. Verujem i da je uplitanje predsednika Srbije u sve ovo njegovo maslo, ali za to nemam dokaze. Nadam se brzom povratku na ekrane i ponovnom druženju sa publikom. Emisija nije zabranjena, ona je samo privremeno skinuta s programa. Veoma je bitno da ljudi to znaju – priča Ivanović.

Iz voditeljeve matične kuće došlo je zvanično saopštenje kao potvrda njegovih izjava.

– Kao što je već saopšteno, šou „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ neće se emitovati večeras na programu „Prve“. Takođe, nakon današnjih razgovora vrha televizije sa Ivanom Ivanovićem, doneta je odluka da se zbog kršenja internih kompanijskih pravila i poslovne discipline emisija ne emituje do daljeg. Razgovori sa Ivanovićem će se nastaviti sledeće nedelje, a o konačnom ishodu obavestićemo javnost blagovremeno – stoji u dopisu sa „Prve“.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend