03. mar 2016.

Kesić: Potpisali smo ugovor, čekamo B92

kesic YTVoditelj satirične emisije „24 Minuta“ Zoran Kesić izjavio je danas da je njegova ekipa potpisala ugovor za 30 novih epizoda, ali da se još uvek čeka da televizija B92, na kojoj bi nova sezona trebala da bude emitovana, učini isto. Kako je obajsnio, on još uvek nema informaciju o tome da li je menadžment B92 potpisao ugovor o emitovanju emisije sa vlasnicima televizije

„Dogovorili smo se oko ugovora, stavili naš potpis i pečat na ugovor i dostavili im da ga nose u Grčku i tamo potpišu. Nemamo razloga da verujemo da nije potpisan, jer je to ugovor o kome smo se zajedno dogovorili. Naravno da jeste neobično i nelogično da deset dana pre dogovorenog početka nove sezone još nema zvanične informacije od B92, ali mene više ništa ne čudi u zemlji u kojoj živimo“, kazao je Kesić za novosadski Oradio.

On je rekao da će, ukoliko bude ispoštovan verbalni dogovor, koji produkcijski tim njegove emisije ima sa čelnicima B92, nova sezona „24 minuta“ početi sa emitovanjem 12. marta.

Kesić je odbacio navode pojedinih medija da je njegovoj ekipi ponudjen ugovor na toj televiziji samo ukoliko pristanu da pre emitovanja svaki scenario bude prekontrolisan od strane uredništva, kao i da namerava da predje na televiziju N1.

„Nije tačno, i dalje imamo slobodu scenarija i odlučivanja ko će biti u našoj emisiji. Emisija u kojoj bi nas neko uslovljavao scenarijom više ne bi ličila na ’24 minuta’ i gledaoci bi to prepoznali“, rekao je Kesić.

Dodao je da su i ranije sezone emisije „24 minuta“ počinjale 1. marta, a da je do sada jedino sporno bilo to što u prošloj sezoni emisija nije emitovana tokom decembra i što nije bilo novogodišnje emisije.

„Razlog tome je što nam je istekao ugovor u poslednjoj nedelji novembra, a B92 nije imala novca u budžetu da nam napravi aneks koji bi nam omogućio da radimo emisije u decembru“, objasnio je on.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend