19. avg 2015.

Konzorcijum fizičkih lica odustao od kupovine RTV Trstenik

imageKonzorcijum fizičkih lica koji je dao najveću ponudu za kupovinu RTV Trstenik obavestio je Agenciju za privatizaciju da odustaje od ponude, potvrđeno je UNS-u u Agenciji.

„Imajući u vidu da učesnik Konzorcijum fizičkih lica, čiji je ovlašćeni predstavnik Vladimir Stevanović 6. avgusta na Javnom nadmetanju za prodaju kapitala Radio televizijeTrstenik istakao najvišu ponuđenu cenu od 177.000 evra 12. avgusta obavestio Agenciju za privatizaciju da odustaje od ponude, Agencija je uputila poziv učesniku nadmetanja koji je istakao drugu najvišu cenu (175.000,00 evra, tablica broj 80), da pristupi zaključenju ugovora o prodaji kapitala subjekta privatizacije Radio televizija Trstenik, u skladu sa Uredbom o uslovima, postupku i načinu prodaje kapitala i imovine metodom javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem. Rok za izjašnjenje po predmetnom pozivu je 3 dana od dana prijema obaveštenja“, rekli su UNS-u u Agenciji.

Kako UNS nezvanično saznaje, drugi ponuđač je Bratislav Pavlović iz Trstenika, dok je trećeplasirani Radoica Milosavljević.

Podsetimo, na javnom nadmetanju za prodaju RTV Trstenik učestvovali su: zastupnik kompanije Bos konstrakšn Milomir Ilić, predstavnik konzorcijuma fizičkih lica Vladimir Stevanović, Radojica Milosavljević i Bratislav Pavlović.

 Foto: UNS 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend