30. nov 2015.

Vukašin Oradović: Ovo je širenje panike i straha, tiho uvođenje vanrednog stanja (Video)

Vukašin Obradović, predsednik NUNS-a, izjavio je povodom aktuelnih dešavanja posle pisanja Kurira, da sve to liči na širenje atmosfere straha i panike

„Sve ovo što se dešava u jednom širem aspektu meni liči na širenje atmosfere straha i panike i na neki način tiho uvođenje vanrednog stanja. Ja drugačije ne mogu da tumačim ovoliki broj naoružanih osoba iza ministra unutrašnjih poslova. To do sada nismo imali prilike da vidimo, čak ni u mnogo gora vremena“, istakao je Obradović.

Predsednik NUNS-a je dodao da je poptuno zapanjen činjenicom da Dragan J. Vučićević maše nečijim zdravstvenim kartonom, čime je napravljen težak etički i zakonski prekršaj.

„Ja podsećam da su podaci iz zdravstvenog kartona strogo čuvana tajna i da niko nema prava da pokazuje i da daje podatke o zdravstvenom stanju bez obzira o kome se radi. Ovakav postupak je nezabeležen, ja ne pamtim da se u našoj praksi desilo da se podaci o zdravstvenom stanju pojedinca iznose u javnost na ovaj način. Na sve to, ministar zdravlja koji bi trebalo da štiti jednu takvu praksu, on potvrđuje dijagnozu tog čoveka“, navodi Obradović.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend