14. okt 2015.

Nova faza razvoja Insajdera

brankica stankovicAutorka i urednica “Insajdera” Brankica Stanković zbog pokretanja svoje produkcijske kuće odlazi sa TV B92 ali i nastavlja saradnju sa ovom medijskom kućom

Jedna od najboljih i najnagrađivanijih srpskih novinarki u zemlji i inostranstvu, autorka “Insajdera”, obrazložila je zašto se odlučila na ovaj korak:

“Već duže vreme razmišljam i o pokretanju Internet portala za čiji će sadržaj od početka do kraja biti odgovorni novinari koji su i do sada radili emisiju ‘Insajder’”, kaže Brankica Stanković i ističe da su u pripremi nove emisije koje će se uskoro emitovati na TV B92.

“B92 će nastaviti da emituje ‘Insajder’ a mogućnost saradnje postoji i na nekim drugim projektima jer će naša prva adresa za saradnju biti TV B92”, naglasila je Stankovićeva koja je na B92 radila 18 godina.

Televizija B92 razume potrebu Brankice Stanković i novinara emisije “Insajder” za novim profesionalnim izazovima i razvojem i oni će imati maksimalnu podršku na koju mogu da računaju. Verujemo u novu fazu razvoja “Insajdera” kao i uspešnost naše buduće saradnje sa produkcijskom kućom Brankice Stanković.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend