04. sep 2015.

Novi vlasnik IPC Kula Radovan Kovač najavio značajne promene u ovoj medijskoj kući

upc kula“Informativno propagandni centar Kula sam kupio isključivo iz komercijalnih razloga jer smatram da ima veliki potencijal za napredak u budućnosti”, rekao je za UNS novi vlasnik Radovan Kovač, koji je inače i vlasnik firme “Herrero” d.o.o. čija je pretežna delatnost trgovina na veliko. Kovač dodaje da radio sluša od svog detinjstva i čita vesti svakodnevno, a nezadovoljan je kako to trenutno funkcioniše i želi da uvede značajne promene

“Planiram da formiram i televiziju i zaposlim nove mlade ljude koji će doneti inovacije”, kaže za UNS novi vlasnik Radovan Kovač.

Na pitanje UNS-a da li će zadržati četvoro radnika koji su ostali u ovom mediju, rekao je da je juče razgovarao sa njima i da će im ponuditi da ostanu.

Kovač je rekao i da nije verovao da će biti jedini ponuđač na javnom nadmetanju, kao i da je očekivao i višu cenu, mada je po njegovom mišljenju bila realna procenjena vrednost ovog medija s obzirom na to da nemaju svoj objekat niti bilo šta od inventara osim 10 računara.

“Objekat u kom se nalazi radio je prelep, ima i studio za televiziju, a dat je na korišćenje Informativno propagandnom centru Kula od strane opštine. Do sada je saradnja sa lokalnom samoupravom bila korektna, a nadam se da će tako biti i ubuduće jer planiramo da ostanemo u ovom prostoru. Radujem se što ću biti vlasnik ovog medija, mislim da će funkcionisati savršeno i da će građani videti veliku promenu”, zaključio je Kovač.

Podsećamo, Informativno propagandni centar Kula prodat je jedinom učesniku u javnom nadmetanju Radovanu Kovaču iz Kule za 3.500 evra, ali će Agencija za privatizaciju sa njim moći da zaključi Ugovor o prodaji kapitala ove medijske kuće tek nakon dobijanja pozitivnih mišljenja Ministarstva finansija – Uprave za sprečavanje pranja novca i Regulatornog tela za elektronske medija o nepostojanju smetnji za zaključivanje ugovora.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend