02. dec 2015.

Novinar Slaviša Lekić reagovao na optužbe glavnog urednika lista Informer: Na meti sam zbog dokumentarca o medijima

slavisa_lekic_mcrsVerujem da sam targetiran iz ličnih pobuda dvojice, ‘ajde da kažemo – kolega koji su me, izvrćući moje reči, prikovale na stub TV Pinka kao osobu koja je optužila premijera da – ubija!

Dva puta sam u razmaku od dva meseca javno povlačio paralelu između Miloševića i Vučića. Jednom sam rekao: „Milošević je imao krvave ruke. Ovaj ne ubija. Zasad!“ Drugi put: „Čovek je opasniji od Miloševića. Ne ubija, doduše, još uvek …!“ Prvo poređenje je iz beogradskog Vremena od 24. septembra, a drugo iz zagrebačkog Nacionala od 17. novembra. Pobogu, zašto – „Ne ubija, doduše, još uvek“ ima veću specifičnu težinu od – „Ovaj ne ubija. Zasad!?!“ Zato što je polurečenica; zato što je u hrvatskoj štampi; zato što je svežija – kaže za Danas novinar Slaviša Lekić reagujući na tvrdnje Dragana J. Vučićevića, glavnog urednika lista Informer, koji ga je optužio da učestvuje u državnom udaru protiv premijera.

 Foto: Medija centar Beograd 

1 komentar za: “Novinar Slaviša Lekić reagovao na optužbe glavnog urednika lista Informer: Na meti sam zbog dokumentarca o medijima

  1. Vlada

    Tačno je da „OVAJ“ne ubija fizički,zasad;ali zato ubija u zdrav mozak svaki dan.

    04. дец 2015. at 08:43

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend