21. feb 2015.

PINK CRIME Televizija promoviše nasilnike i kriminalce

Pokušao da uleti džipom u „Blic“: Aca Amadeus

Pokušao da uleti džipom u „Blic“: Aca Amadeus

Glavne zvezde televizije sa nacionalnom frekvencijom su: lažov, kriminalac, siledžija koji je pretukao suprugu i bahati vozač koji izaziva saobraćajne nesreće

Umesto da budu iza rešetaka, oni su na slobodi. I ne samo to, već ih čelnici „Pinka“ dovode u najgledanije emisije i dozvoljavaju im da vode program.

Tako su u utorak veče u „Amidži šouu“ dali medijski prostor žandarmerijskom muzičaru Aleksandru Stanimiroviću, frontmenu „Amadeus benda“, prekaljenom lažovu koji blati „Blic“ samo zato što smo na sajtu preneli njegov status sa Fejsbuka u kome priznaje da vara ženu. Čovek koji je, uz salvu uvreda, pokušao džipom da uleti u našu redakciju ispričao je priču koja je na ivici zdravog razuma, bez ijednog dokaza, optužujući novinare „Blica“ za iznudu novca.

Batinaš: Vladimir Stanojević pretukao suprugu

Batinaš: Vladimir Stanojević pretukao suprugu

Reč je o muškarcu kojeg je policija sprečila da uđe u „Blic“, zapisnik predala tužilaštvu i istog dana mu oduzela oružje i 80 metaka! I zbog čega će, ako se zakoni u ovoj državi poštuju, morati krivično da odgovara.

Nisu sankcionisani

Iako je Vladimir Stanojević brutalno pretukao suprugu Anu Mariju Žujović, „Pink“ je stao u njegovu odbranu, dozvolivši mu da se pred kamerama pravda kako to nikad više neće učiniti. Njegov kolega Milan Kalinić je nastavio da snima i „Pinkove zvezde“ i „Audiciju“, iako je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je troje mađarskih državljana povređeno.

I među zaposlenima na toj televiziji ima onih koji su u zavadi sa zakonom. Glavna voditeljska zvezda im je Vladimir Stanojević, koji je pretukao suprugu Anu Mariju Žujović, a zatim je prisilio da zajedno o tome govore u jutarnjem programu. I nije on jedini voditelj koji ne haje za zakone. Njegov kolega Milan Kalinić priznao je javnosti da je bahat vozač, da mesecima vozi bez vozačke dozvole, da redovno prolazi kroz crveno svetlo… A nedavno je javnost i uverio u to, izazvavši saobraćajnu nesreću u kojoj je troje ljudi povređeno!

Bahati vozač: Milan Kalinić

Bahati vozač: Milan Kalinić

Njihov nekadašnji kolega je Radomir Počuča. Nekad je vodio Pinkov dnevnik, a danas ratuje u Donjecku. Ovaj bivši portparol Protivterorističke jedinice MUP-a, za kojim je Srbija raspisala poternicu zbog nepojavljivanja na suđenju zbog poziva na linč „Žena u crnom“, sada ratuje u Ukrajini, što je po našem zakonu krivično delo. Televizija „Pink“ se potrudila da nam pre nekoliko dana u jutarnjem programu omogući da čujemo „lice s poternice“.

Tužilaštvo ne odustaje

U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu kažu da su juče dobili izveštaj policije iz stanice Stari grad o upadu Aleksandra Stanimirovića u redakciju “Blica”.
– Dobili smo izveštaj policije i odmah smo im podneli zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja. Tražili smo da uzmu izjave od očevidaca, urednika, zamenika urednika i novinara “Blica”, kao i da se pribavi video-zapis. Kada nam policija dostavi to što smo tražili, odlučićemo o daljim koracima – kažu iz tužilaštva.
Iako je Stanimirović javno rekao da je podneo kontratužbu protiv “Blica”, oni ističu da se do danas to nije dogodilo. Dakle, ponovo je slagao!

Jovana Joksimović ga je, pomalo vrcavim glasom, upitala da li se boji zatvorske kazne koja mu je zaprećena, a on joj je, mrtav ladan, odgovorio: „I zatvor je za ljude“.

Radomir Počuča, lice sa poternice

Radomir Počuča, lice sa poternice

Čest gost Pinkovih emisija je i Kristijan Golubović, koji je zbog posedovanja i distribucije heroina bio najpre osuđen na 14 godina zatvora, ali mu je kazna naknadno smanjena na osam godina. On se u „Amidži šouu“ hvalio da je „urbani Robin Hud“, pokazivao svoje crteže i najavljivao izložbu!

Sve laži Ace Amadeusa

  • Posle mog upada u „Blic“ bio sam krajnje ljubazan i vodio sam svog kamermana.
  • Pozadina svega je da su oni meni sutradan tražili dve hiljade evra, bukvalno reket, da prestanu sa pisanjem.
  • Slate su poruke sa jednog broja telefona, sa drugog… koji su uništeni. Kasnije je policija preko baznih stanica našla, slato je sa „Blica“.
  • Zvali su me i iz telefonskih govornica. Tužilaštvo je već pokrenulo postupak.
 Foto: M. Metlaš, A. Stanković, D. Milenković 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend