25. sep 2015.

Počela da radi najveća radijska mreža u Srbiji

3165626090_da9b184819_z„Ovim se čitava radio industrija Srbije podiže na viši nivo, pa će se kvalitetna radijska produkcija čuti u celoj zemlji. Naxi Nacional učiniće da preko 5 miliona slušalaca svakog dana bude informisano na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima„, rečeno je agenciji Beta u beogradskom Naxi radiju koji je pokrenuo inicijativu umrežavanja stanica

Deo radijske mreže postale su radio stanice od Subotice do juga zemlje, koje su u privatnom vlasništvu i čija vlasnička struktura ostaje nepromenjena.

Kako su istakli u Naxi radiju, mreža je nastala sa željom da stanice koje su lideri u svojim sredinama budu spremnije za tržišnu utakmicu na nivou cele zemlje.

Lokalni emiteri preuzimaće deo sadržaja od Naxi radija, dok će veći deo programa posvećivati lokalnim temama. Emisije Naxi radija koje će se emitovati u celoj zemlji su „Mojih 50“ i „Veče sa Dejanom Avramovićem“, kao i Naxi nacionalne vesti koje će biti emitovane na nacionalnom nivou na svaki pun sat.

„Naxi Nacionalna mreža omogućiće svim radio stanicama članicama da se neprestano usavršavaju i dostignu najviši stepen modernizacije, kao i da idu u korak sa svetskim tendencijama u radio industriji uz konstantu edukaciju o svim novinama„ rekli su u Naxi radiju.

 Foto: Renee Johnson 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend