17. sep 2014.

Počuča otišao u Ukrajinu da ratuje

pocucaRadomir Počuča (44), bivši novinar i voditelj TV Pink i bivši portparol protivterorističke jedinice MUP objavio je na svom profilu na Facebookuda je trenutno u Ukrajini
On se tamo navodno bori na strani proruskih separatista, piše „Blic“.

„Jesam, otišao sam u Donbas da se borim protiv zla koje preti mojoj svetoj Otadžbini Rusiji… Došao sam među braću, da podelimo teret borbe protiv neljudi koji se klanjaju Sotoni, novcu, profitu i kojima je bitno da se predaju najnižim oblicima strasti, i zadovoljenju animalnih nagona“, napisao je Počuča.

On dalje navodi da u Ukrajinu nije otišao „kao plaćenik, ne za novac, nego iz svesnog uverenja da se mora postaviti brana zlu, inače će prevladati“.

„Ko će, ako neću ja. Ko nam dođe, dobrodošao je. Ko ne želi, ne mora“, napisao je Počuča.

„Ko će, ako neću ja. Ko nam dođe, dobrodošao je. Ko ne želi, ne mora“, napisao je Počuča.

Vlada Srbije je nedavno objavila da neće tolerisati slučajeve odlaska naših građana na strana ratišta. Počuču to, izgleda, ne brine.

„I da, vratiću se, ne brinite, spreman da se suočim sa konsekvencama svog postupka, otvorene duše, sa osmehom na licu, krst svoje Golgote odavno nosim, sa Bogom u srcu. Nastaviću da se borim za svoju Srbiju i odavde, gde se bori i gine, ali makar čovek moze da se suprotstavi realnom i opipljivom zlu“, navodi Počuča.

On je ranije imao ekscesne nastupe na društvenim mrežama, kada je pozivao na linč Žena u crnom, ali se kasnije branio da nije hteo nikome da preti.

Počuča je jedno vreme obavljao funkciju portparola protivterorističke jedinice MUP Srbije.

Kliknite za ovde sliku Radomira Počuče.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend