09. okt 2015.

Potpisan Ugovor o prodaji RTV Novi Pazar

rtv novi pazarAgencija za privatizaciju danas je sa konzorcijumom koji zastupa Denis Mavrić potpisala Ugovor o prodaji Regionalne radio-televizije (RTV) Novi Pazar

Ugovor su potpisali predsednik Upravnog odbora Agencije za privatizaciju Muarem Redžović i direktor te televizije Denis Mavrić koji je kazao da je RTV Novi Pazar pobedom konzorcijuma koji on predstavlja ostala gradska televizija otvorena za sve.

Televizija Novi Pazar prodata konzorcijumu koji predstavlja Denis Mavrić

Prodata RTV Novi Pazar za 89.000 evra

– Ovo je kraj jedne mukotrpne priče koja je trajala malo duže nego inače. Drago mi je da najuticajniji medij u Sandžaku nije pripao porodici Zukorlić i da je pobedila pravda, građani Novog Pazara i okruženja koje može da nas prati – kazao je Mavrić.

Redžović je kazao da očekuje da će privatizacija i svih ostalih medija u Srbiji uskoro biti završena na način kako je to zakonom propisano. RTV Novi Pazar prodat je 14. avgusta 2015. godine za 89.350 evra konzorcijumu privatnih lica.

Privatizaciona komisija je koncorcijum koji predstavlja Mavrić proglasila za kupca pošto je utvrdila da je to ostala jedina punuda za RTV Novi Pazar, jer je, pola sata pre javnog nadmetanja drugi konzorcijum na čelu sa Muhamedom Zukorlićem poslao obaveštenje da odustaje od nadmetanja za privatizaciju tog medija.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend