27. mar 2016.

Predsednik GO SNS u Valjevu uputio izvinjenje novinaru TVA plus

Nakon što je novinar lokalne televizije TVA plus Predrag Lučić zatražio zaštitu policije zbog vređanja od strane predsednika GO SNS u Valjevu, Slobodan Gvozdenović se u gostovanju na drugoj televiziji javno izvinio zbog ovog postupka. Gvozdenovićev nastup pre toga su osudila novinarska udruženja UNS i NUNS, ali i valjevske demokrate

U gostovanju na Vujić televiziji Gvozdenović je ipak ispričao da veruje da iza svega stoji Demokratska stranka, navodeći da je novinar Lučić bio direktor njihove televizije, a potom i jedan od šefova u preduzeću Lasta, dok je na čelu tog preduzeća bio demokrata.Gvozdenović kaže da su problemi počeli nakon njegove konferencije za novinare na kojoj je govorio o vlasniku TVA plus Teodosiju Krstiću, koji je ujedno vlasnik građevinskog preduzeća Ingrap omni, navodeći da se protiv Krstića vodi postupak zbog malverzacija prilikom izgradnje Karađorđeve ulice u Valjevu .

– Nakon toga se u programu te televizije pojavila jednosatna emisija sa ljudima sa kojima ja vodim spor na sudu, gde je jednostrano prikazan slučaj. Lučić je ispričao samo svoju stranu priče. Ipak, izvinjavam se ako se Lučić zbog mojih reči na bilo koji način osetio ugroženim, rekao je Gvozdenović.

U izjavi za Danas sam novinar Lučić nije želeo da posebno komentariše Gvozdenovićevo izvinjenje rekavši samo da je čuo da se Gvozdenović izvinio, ali i da nije gledao njegovo gostovanje.


Autor: S. V.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend