25. jan 2016.

Prva o spornom delu „Večeri sa Ivanom Ivanovićem“

202216918456a62ba883160726933268_v4_bigSegment emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ u kojem deca odgovaraju na pitanja iz svih oblasti života emituje se već mesecima

Mališani daju svoje odgovore na pitanja o različitim temama apsolutno iskreno i bez bilo kakve sugestije autora ili bilo koga drugog iz tima emisije.

Smatramo da je mišljenje najmlađih važno i nismo imali nikakvu lošu nameru u tome da čujemo njihovo viđenje određenih aktuelnih događaja. Poštujući poslovne i pravne norme, roditelji prisustvuju snimanjima i potpisuju saglasnost za emitovanje.

TV Prva se uvek zalagala za poštovanje ljudskih prava, naročito dečjih prava i kao društveno odgovorna kompanija, inicirali smo nebrojeno akcija zarad poboljšanja uslova života i lečenja najmlađih sugrađana.

Nije nam bila namera da zloupotrebimo decu u političke svrhe i svesni smo negativnih reakcija koje je prikazana anketa izazvala u javnosti. Poštujemo stav zaštitnice građana Grada Beograda Katarine Žeželj da deci nije mesto u prilozima koji obrađuju političke teme i upućujemo izvinjene celokupnoj javnosti u Srbiji. Izražavamo najiskrenije žaljenje što je takvo mišljenje stvoreno jer je jedini cilj ove emisije zabava.

TV Prva će nastaviti da se bavi zaštitom dečjih prava i vodićemo računa da u budućnosti ne dođe do sličnih spornih situacija.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend