10. sep 2015.

RTL se mora očitovati o seksu u Big Brotheru; Razdvojeni ljubavnici Stefani i Ervin nastavljaju s nježnostima

ervin-i-steffani-0456c7a0b1decd5702c9565ba29b3643_view_article_newPravobraniteljica za djecu i Agencija za elektroničke medije reagirali su na RTL-a o emitiranju snimke seksa u Big Brotheru, piše tportal. ‘Stajalište je pravobraniteljice za djecu da sadržaji emisije ‘Big Brother’ RTL Televizije nisu primjereni djeci, odnosno da sadržavaju prizore za koje je vjerojatno da bi mogli narušiti fizički, mentalni ili moralni razvoj maloljetnika. Štetno djelovanje sadržaja ovakvih emisija pojačano je upravo time što djeca mlađe dobi ne mogu ispravno procijeniti kontekst u kojem se odvijaju događaji u kući Velikog Brata, gdje se namjerno najčešće u prvi plan ističu bizarna i negativna ponašanja te vulgarnosti – rekla je za tportal pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić te dodala kako vjeruje da će Vijeće za elektroničke medije reagirati na odgovarajući način

A spomenuto Vijeće na današnjoj je sjednici odlučilo od nakladnika RTL Hrvatska d.o.o. zatražiti žurno očitovanje o spornom sadržaju u navedenim emisijama, piše tportal.

U međuvremenu, u Big Brother kući razdvojeni ljubavnici Stefani i Ervin ne zaboravljaju sretne zajedničke trenutke, a sudeći po onome što šapuću jedno drugome, to što su sada u odvojenim sobama ne znači da će započeti avanture s drugim stanarima. Je li moguće da se između Splićanke i Sarajlije rodila ljubav?

Večeras će gledatelji imati priliku vidjeti kako njih dvoje nježno guguću.

– Jesi tužna? Ne boj se, ne gledam nikog drugog osim tebe. Fališ mi – rekao je Ervin Stefani.

Ona ga je pitala zanimaju li ga druge djevojke, a on joj je rekao da joj sinoć ne bi sve te lijepe stvari rekao da mu se ne sviđa.

– Zato što si ti dobar – rekla mu je Steffani i kroz šalu dodala da će ga ubiti ako laže i ako je za njega sve ovo igra.

Razgovor o svom odnosu zaključili su poljupcima.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend