26. nov 2015.

Saša Mirković: Registrovali smo TANJUG INFO da bismo očuvali brend

sasa-mirkovic-home1Odlukom o prestanku rada Novinske agencije Tanjug koja je stupila na snagu 5. novembra i objavljena u Službenom glasniku Republike Srbije prestala je sa radom najpoznatija novinska agencija u regionu posle 72 godine postojanja

Rešenjem Agencije za privredne registre od 18. novembra usvojena je registraciona prijava koju je podneo TELEGRAM DOO iz Beograda pa je TANJUG INFO upisan u Registar medija.

Odlukom da registrujemo TANJUG INFO sačuvali smo tradiciju najvećeg srpskog brenda u oblasti informisanja. Tanjug kao novinska agencija je bio institucija i lider u regionu, koji je zvanično prestao sa radom dana 5. novembra ove godine, kada je to objavljeno u Službenom glasniku. Shvatajući značaj tradicije na kojoj počivaju temelji budućnosti odlučili smo da ovaj brend sačuvamo zbog nas i budućih generacija. Imajući u vidu da smo pre izvesnog vremena preuzeli najstariji sportski list SPORT, koji postoji već 70 godina, mogu slobodno da kažem da smo na neki način postali čuvari tradicije srpskih medija, izjavio je Saša Mirković.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend