29. sep 2014.

„Utisak nedelje“ po novoj programskoj šemi B92 na Televiziji ART četvrtkom u 3 ujutru

njuzEmisija „Utisak nedelje“ nije skinuta sa programa televizije B92, već je, prema novoj programskoj šemi ove medijske kuće, prebačena na televiziju ART. Prema prvim informacijama, ova kultna emisija će se na ovoj televiziji emitovati noću između srede i četvrka od 3 sata ujutru.

Ovim povodom, B92 je izdala saopštenje gde se navodi da će ova popularna emisija pomoći televiziji ART da se vrati tamo gde joj je mesto.

Utisak nedelje bi mogla za kratko vreme da postane vodeći format televizije ART, pri čemu će dugogodišnje iskustvo renomirane novinarke doprineti razvoju ove male televizije sa Senjaka – navodi se u saopštenju televizije B92.

U saopštenju se dodaje da će Utisak nedelje moći vrlo lako da postane i najgledanija emisija u svom terminu.

Emisije koje se prikazuju u udarnim terminima često moraju da se bore za gledanost sa mnogim drugim komercijalnim emisijama, dok Utisak nedelje emitovanjem četvrtkom u 3 ujutru neće imati skoro nikakvu konkurenciju – stoji u saopštenju B92.

Ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac izjavio je da mu je drago što će ova popularna emsija nastaviti svoj život i da će njen transfer sa jedne na drugu komercijalnu televiziju opovrgnuti tvrdnje da u srpskim medijima postoji cenzura.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend