01. maj 2016.

Vučić: Medijskim potenciranjem problema ‘Jure’ odvraćaju se novi investitori

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je na TV Prvoj da bi svaki problem koji postoji u fabrici Jura trebalo prijaviti rukovodstvu te fabrike jer se svakim medijskim potenciranjem tog problema nanosi šteta našoj zemlji

Odgovarajući na pitanje o lošim uslovima u kojima rade naši radnici u korejskoj kompaniji uprkos tome što su vlasnici dobili subvencije od Vlade, on je kazao da potenciranje pisanja o tome odvraća nove investitore, a on je nedavno molio baš korejskog ambasadora da dovede Samsung i neke druge kompanije.

„Boriću se i za investitore i za rešavanje problema radnika. Ja se za radnike borim i boriću se uvek, ali neću da teram poslodavce i investitore“, rekao je Vučić, i napomenuo da neće da vodi „ludačku i ludističku“ ekonomsku politiku.

Vučić je istakao da će se lično postarati da vidi o kojim problemima radnika u pogonima Jure u Srbiji se radi i da će lično razgovarati sa vlasnicima kompanije.

On je dodao da je posle medisjkih napisa o problemima zaposlenih u Juri u Srbiji, naložio ministru rada Aleksandru Vulinu da vidi o čemu se radi i da „to popravi“.

Vučić je rekao i da će 1. maja i zvanično biti potvrđena poseta Srbiji predsednika Kine, koja bi trebalo da bude krajem juna.

1 komentar za: “Vučić: Medijskim potenciranjem problema ‘Jure’ odvraćaju se novi investitori

  1. lilit

    Ako je ISTINA da se to radi u toj firmu,. tamo treba zaposliti rođake od Vučića i Nikolića pa neka rade

    01. мај 2016. at 16:00

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend