01. maj 2016.

Željko Mitrović održao „moralnu lekciju“ liderima opozicije

zeljko mitrovicDirektor i glavni i odgovorni urednik Pinka Željko Mitrović saopštava da je novinarka TV Pink Gordana Uzelacna danas na protestu bila izložena grubom maltretiranju, nasrtanju i vređanju

U Otvorenom pismu liderima opozicije, Mitrović njihov protest naziva „porodično-prazničnim okupljanjem, a povodom sveopšteg natezanja da li je decimalni broj 0,1 veći ili manji od 0“.

„Vi ste, ako ništa drugo, dokazali da ste u jednoj, ali samo u jednoj stvari dosledni. Dosledni ste u lemanju, tamburanju, vređanju i nipodaštavanju žena, devojaka i svih onih koji predstavljaju lepši i nežniji pol“, smatra Mitrović.

„Samo što ste završili sa brutalnim iživljavanjem na gospođi iz RIK“, dodaje Mitrović, „već ste stigli na grubo maltretiranje, nasrtanje i vređanje novinarke televizije Pink Gordane Uzelac“.

„Moja draga Goca, sa sve cipelama, ima manje od 50 kilograma“, navodi Mitrović, koji smatra da ona, „i tako malena“, ima više „hrabrosti i viteštva“ u sebi nego svi lideri opozicije zajedno, uključujući Bojana Pajtića, Sašu Radulovića i Borisa Tadića.

„Gospodo draga, Gordana je samo radila svoj posao i profesionalno izveštavala sa vašeg cenjenog skupa“, naglasio je Mitrović, „a programsku politiku i uređivački profil gradim ja i samo ja i tako će biti dok god sam ja vlasnik direktor i glavni i odgovorni urednik televiije Pink“.

„Stoga vas lepo molim da sledeći put kada sretnete neku damu sa televizije Pink budete fini, a svoje frustracije, komplekse i traume ne izražavate pred njima, nego pozovite mene da to raspravimo na način koji vi odaberete“, poručio je Mitrović.

„Ja razumem vaše praćakanje u nezapamćenom i nezabeleženom izbornom porazu“, navodi Mitrović, koji razume i što su liderima opozicije sada svi, osim njih samih, „krivi za ovaj traumatični debakl“.

„Razumem i da vam više nije kriv samo Vučić, već su sad krivi i gospođa iz RIK i Gordana Uzelac i sve druge Gordane i ceo narod i cela država i cela Evropa i ceo svet“, dodaje Mitrović u Otvorenom pismu.

Ali sve to, prema njegovoj oceni, „nije razlog da se iživljavate na predstavnicama lepšeg pola, da dodatno zaluđujete i zbunjujete ovaj iznureni i napaćeni narod željan boljeg života, da okrivljujete one koji nisu krivi, a da one koji su krivi ne vidite, jer su među vama“.

„Ja sam otac četvoro dece i, što se mene tiče, boriću se svim dostupnim sredstvima da više nikada ne budete u prilici da brinete o budućnosti naše dece, jer ste samo mojoj generaciji oduzeli skoro 15 godina boljeg života“, navodi Mitrović na kraju Otvorenog pisma liderima opozicije.

2 komentara za: “Željko Mitrović održao „moralnu lekciju“ liderima opozicije

  1. Zar G. Mitrović ima morala da govori o poštovanju žena! Kako to poštuje svoju ženu kad je imao ljubavnicu koja je izgubila život pod čudnim okolnostima? Zar je to poštovanje žena kada u emisiji farma na svojoj televiziji podstiče da se žene ponašaju kao najgori talog u društvu? O drugom aspespektu morala ne treba trošiti reči.Njegov moral je određen interesom i novcem!

    01. мај 2016. at 20:35

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend