13. okt 2015.

Vučić: Teško utvrditi šta je istina o kupovini Politike

test

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne može ni da potvrdi ni da demantuje vest o tome da je Adria medija preuzela sva prava i potraživanja u Politici, Novostima i Dnevniku, jer policija radi na tom slučaju, a teško je utvrditi šta je istina, s obzirom na malverzacije prethodnog režima

„To sa Politikom i Novostima policija radi od 2012, 2013 godine. To kako su muljali ovi iz Demokratske stranke, davali jedni drugima kupujući izbornu podršku, šta su njihovi tajkuni radili i ko je kome plaćao, to ni Sveti Petar ne može da razmrsi. Pitajte me danas ja sve detalje znam, a ne znam kako pravnu prirodu toga da vam objasnim”, rekao je Vučić novinarima u Jagodini.

Prema njegovim rečima, tu ništa nije jasno, čisto, normalno i uobičajeno.

„Policija radi na tome, a šta će iz toga izaći, ja ne znam. Nadam se da će izaćionešto dobro za našu zemlju. Ukoliko je došlo do preuzimanja, novim vlasnicima želim uspeha, ali ja tu vest ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem. Čekam da vidim šta će istraga pokazati”, rekao je Vučić.

Adria Media Grupa d.o.o. saopštila je 7. oktobra da je kupila je sva prava i potraživanja u Politika Novine i Magazini d.o.o, Politika štamparija d.o.o, Politika AD Beograd, Dnevnik Vojvodina Press d.o.o i NID Novosti iz Beograda.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend