25. jan 2016.

Zaštitnik građana: Zloupotreba dece u Ivanovićevoj emisiji

Ivanovic_YTZaštitnik građana Beograda Katarina Žeželj izjavila je da najoštrije osuđuje zloupotrebu dece u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem” na Prvoj televiziji, jer maloletnicima nije mesto u politici

Koji god da je motiv autora, želim jasno da istaknem da deci nije mesto u prilozima koji obrađuju političke teme, makar oni pretendovali na prefiks humoristički, rekla je Žeželj i dodala da deca nisu biračko telo, ni učesnici u političkom životu, pa ne smeju biti ni nevoljni akteri više ili manje uspešnog humora na temu politike.

Deca se, jednostavno, u pristojnom društvu nezloupotrebljavaju ni u jednoj oblasti života, pa ni u politici ili u produkciji programa koji je nesumnjivo namenjen odraslima. To se ne radi ne samo zato što je to nezakonito, nego pre svega jer nije pošteno ni humano, istakla je Žeželj, prenosi Beoinfo.

Očekujem da se autor nedoličnog priloga izvini ne samo svojim nevoljnim maloletnim akterima u prilogu i njihovim porodicama, već i javnosti koja nije shvatila šta je to bilo šaljivo u prilogu, navodi se u izjavi zaštitnika građana.

 Foto: YouTube/screenshot/ TV Grand 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend