08. jan 2016.

Zbog Kesićeve klin čorbe izgoreo Fejsbuk

Emisiju „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ trenutno ne možemo da gledamo nekoj od nacionalnih televizija, pa je zato njegovo gostovanje kod Rade Đurić na RTS-u zapalilo društvene mreže

Naime, iako se tvrdi da u Srbiji ne postoji cenzura, sa Jutjuba je u rekordnom roku skinut snimak dela emisije „A sad Rada“ u kojoj je Kesić kao glavni kuvar pripremio „klin čorbu“ ili bolje rečeno „kako od ničega napraviti nešto“ odnosno kako bi političari rekli „smuti pa prospi“.

To je naljutilo mnoge na društvenim mrežama, pa je Marko Milovanović, snimak okačio na svoj Fejsbuk profil uz komentar:

„Pošto su bolesnici koji sve cenzurišu uspeli da nateraju čoveka da obriše snimak sa sajta, aj ja da probam ovde da ga objavim kako bi ga malo više ljudi videlo. Zoran Kesić ponovo postavlja ove na svoje mesto.“.

Ne zna se koji je konkretno sastojak čorbe najviše smetao cenzorima video snimka, pošto je jelo baš začinjeno.

Osnovni sastojak čorbe je, naravno, klin. Njega bi pre kuvanja trebalo „zabiti u zdrav mozak, jer što biste čekali da to vlada uradi za vas?“.

Od začina su tu: voda, peršun, žuta patka, sitno seckano biračko telo koje treba istući državnim udarima, praziluk, jaje, prstohvat vulinskog ludog praha, gašićeva batina kleka (to novinarke znaju šta je), umesto bibera staviti ministarskog džibera, premijerski znoj u narodu poznat kao srpske suze…

„Ja ovo prvi put radim u istoriji moderne Srbije“, rekao je Kesić tokom kuvanja, na šta mu je Rada sa osmehom odgovorila „Biće da će ti biti i poslednji“.

Naravno, za pripremu ovog obroka, nije dovoljno samo da posedujete spisak sastojaka, već i da sledite precizno uputstvo za pripremu koje je Zoran Kesić otkrio u emisiji.

U međuvremenu je još nekoliko korisnika postavilo na svoje Jutjub kanale ovaj video zapis, ali je pitanje koliko će dugo ostati u etru…

S druge strane, oni koji željno iščekuju nastavak emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ se iskreno nadaju da će ovog voditelja zaista i ugledati na malim ekranima u martu za kada je najavljen nastavak emitovanja.

Autor: Z. T. D.

2 komentara za: “Zbog Kesićeve klin čorbe izgoreo Fejsbuk

 1. svetlanast.

  Emisija „24 minuta sa Zoranom Kesicem“ ce se sigurno „pojaviti“ ali oni koji o tome odlucuju, ne kazu koje godine.
  To je kao ono „gradjanima Srbije ce biti bolje za dve godine“.
  Godine prolaze, a tih „dve godine“ nikako da stignu.
  Sada kad je premijer Vucic „orocio“ da ce prosecna plata 2017. godine biti 500 evra, ili ce se dobri bog postarati da se dogodi neka „milenijumska“ nepogoda, ili ce biti ukinut evro, ili ce komunalije toliko poskupeti da ce 500 evra biti malo da se podmire, ili ce narod i dalje verovati da nam je dobro, iako je Srbija po svim pokazateljima na samom dnu /plate, uslovi provredjivanja…/.
  Zato olovku u ruke i na izbore.
  Za koga?
  Za onoga ko nas nikada nije lagao.

  09. јан 2016. at 11:54
 2. sedtfghj

  ziveo premijer!

  25. јан 2016. at 02:10

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend